Geef een glimlach cadeau

In deze onzekere tijden is het belangrijk dat we er zijn voor elkaar, zorgen voor elkaar en vooral letten op elkaar. Daarom uit sympathie, een kopje koffie voor hedendaagse helden. Aangeboden namens jullie!

Niet iedereen kan direct iets doen in deze coronasituatie, maar iedereen wil wel graag iets bijdragen van betekenis. Daarom dit initiatief om op elke gewenste locatie onze helden, in welke branche dan ook, een hart onder de riem te steken. Om zo, namens jullie, een uiting van dank, respect en waardering in de warmst mogelijke vorm aan te bieden.

Zou jij het leuk vinden om één van onze Piaggo’s, Rue’dy (2CV), espressobakfiets uit te laten rijden? Heerlijke koffie voor eigen harde werkers of helden op een andere locatie namens jouw of je bedrijf? Neem contact met ons op: stuur een mail naar bonjour@cafelarue.nl of bel met 06-33718732 voor meer informatie en de mogelijkheden.

Brechje Zijlstra-de Ru

Propriétaire

Sourire pakketten

Hieronder vind je precies welke ``glimlach`` pakketten wij aanbieden, wat ons assortiment is en wat de kosten zijn. De pakketten zijn eventueel uit te breiden met extra uren. Ook kunnen we zoetigheden en dranken verzorgen zoals: Brownie, CarrotCake, Limonades en Smoothies. Wij vermelden altijd jullie naam op onze social media-kanalen en onze website, daarnaast ontvang je nog een leuke foto van jouw speciale koffiemoment!

Onze pakketten zijn exclusief reiskosten en B.T.W.

Testimonials

FAQ

 1. Hoe waarborgen jullie de veiligheid?

Onze veiligheid en die van onze gasten zijn het allerbelangrijkste. Daarom hebben wij een 1,5 meter-protocol opgesteld die in lijn is met de adviezen van het RIVM en de landelijke maatregelen. Zo werken onze barista’s met handschoenen, nemen wij de benodigde desinfectie middelen en crowdmanagment benodigdheden mee. Wij behouden wij altijd 1,5 meter afstand tussen de barista’s, de gasten en tot elkaar.  Klik hier voor het complete protocol.

 1. Waar zijn de prijzen op gebaseerd?

De genoemde prijzen voor de pakketten zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op onze kosten voor medewerkers, inkoop en logistiek. Dit doen wij om de duurzaamheid van deze actie te waarborgen en voor langere tijd alle helden een verdiend kopje koffie te kunnen geven.

 1. Kunnen jullie ook iets anders dan koffie aanbieden?

Ons koffie-assortiment bestaat uit alles van espresso tot latte macchiato én een vegan optie met plantaardige melk. Daarnaast ook thee voor de liefhebbers. Wil je misschien iets anders dan koffie aanbieden? Wij kunnen ook verse limonades of smoothies serveren! Koffie is ook altijd lekker met zoetigheid, dus bijvoorbeeld een stukje brownie of koek. Vraag naar de mogelijkheden!

 1. Kan ik zelf een locatie kiezen?

Zeker! Jij bepaalt mede welke helden een lekkere kop koffie verdienen, belangrijk is alleen dat het voor ons mogelijk is om daar volgens ons 1,5 meter protocol te werken en dat de gekozen locatie hier mee instemt.

 1. Hoe zit het met signing en sponsormateriaal?

Wij kunnen alle soorten signing bestellen tegen meerprijs. Magneetstickers, stoepborden of productplaatsing: het is allemaal mogelijk in overleg. Heb je zelf materiaal? Dan kunnen wij dit plaatsen.

 1. Kan ik ook voor 3 of 5 uur koffie aanbieden?

De pakketten die wij hierboven genoemd hebben zijn goed doordacht en de prijs is hierop aangepast. Binnen deze tijden kunnen wij kleinere tot grotere groepen mensen goed bedienen. Wil je toch liever een andere opzet? Je kunt ons altijd bellen of mailen via 0633718732 of bonjour@cafelarue.nl. Dan bespreken we de opties.

 1. Kan ik ook voor één uur koffie aanbieden?

Met het Addition pakket is het mogelijk om met meerdere bedrijven een combinatie te maken. Door alle logistieke uitbereidingen wat betreft het 1,5 meter protocol om onze koffie piaggio zijn wij langer bezig dan normaal. Daarom is er de mogelijkheid van een uur alleen in combinatie.

 1. Wat hebben jullie nog meer nodig?

Wij nemen alles mee wat wij nodig hebben qua materiaal, inclusief onze mooiste glimlach! Het enige wat wij op locatie nodig hebben is een stroompunt en een kraan waar we water kunnen tappen.

 1. Kan alleen limonade of smoothie ook?

Jazeker, vraag ons naar de mogelijkheden over het assortiment!

 1. Hoeveel mensen kunnen er koffie bij jullie komen halen?

Door alle maatregelen en ons nieuwe protocol is onze omzetsnelheid helaas iets gedaald. Wij kunnen tot ongeveer 300 kopjes koffie in twee uur zetten met éen espressomachine. Mocht er meer snelheid nodig zijn kunnen we een extra machine en barista meenemen.

 1. Ik heb een andere vraag

Heb je nog andere vragen of opmerkingen, wij horen die graag! Bel ons via 0633718732 of mail naar bonjour@cafelarue.nl. Wij beantwoorden met liefde al jouw vragen!

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat het koffie catering team van Café la Rue voor u kan betekenen. Wij kunnen uw vragen of wensen voorzien van een passend antwoord en/of een offerte. à bientôt


Dahliastraat 7, de Bilt, Les Pays-Bas
bonjour@cafelarue.nl
+31 (0)6 33 71 87 32
Download nu onze brochure

Blijf op de hoogte


Contactformulier