Elke verhaal heeft inhoud.

Café la Rue staat voor aandacht en authenticiteit. Wij werken altijd met passie en vreugde in ons gezellige team. Wij zijn voor iedereen hulpvaardig en onze producten zijn echt, zuiver en transparant.

1. Authentiek

Één van de belangrijkste kernwaarden van Café la Rue. Betrouwbaar, Echt, Origineel.
Maar authentiek staat ook voor luisteren naar je eigen intuïtie, eigen behoeftes durven invullen en zelf verantwoordelijkheid nemen over jouw leven. Dat is waar wij voor staan en hopelijk onze gasten en jou mee inspireren.

2. Puurheid

De volgende belangrijke kernwaarde van Café la Rue. Zuiver en Transparant. Hiermee bedoelen we niet alleen onze producten en manier van werken, maar ook hoe wij als team met elkaar omgaan en met onze gasten. Wat je ziet is hoe het is en wat je krijgt.

3. Duurzaam

Om de toekomst van koffie en de wereld te bewaren moeten we veranderen. Niet alleen in onze manier van leven, maar ook in de manier waarop we werken en met producten omgaan. Onze barista’s doen net dat beetje extra voor een duurzame koffiewereld. Het is wat meer werk, maar als we het samen doen kost het geen moeite.

4. Hulpvaardigheid

Staat bij Café la Rue voor Attent, Aardig en Aangenaam. Onze barista’s worden geselecteerd en regelmatig getraind in hospitality. Voorop staat dat onze gasten optimaal van hun kopje koffie kunnen genieten!

5. Passie

Onze grootste liefde is en blijft natuurlijk de koffie en het vak van Barista! Die onvergetelijke smaak en de geur van verse bonen. Maar ook de technische kant van het vak en de interactie met de gasten is elke dag weer anders.

6. Vreugde

“Geluk is pas echt wanneer het gedeeld wordt…” (Chris Mccandless, Into The Wild). Als team van Café la Rue vinden wij het belangrijk ons Plezier, Enthousiasme en Vrolijkheid met elkaar maar ook zeker met onze gasten te delen!

7. Aandacht

De gasten écht aankijken wanneer het kopje koffie wordt aangegeven. Hopen dat ze gaan genieten van de koffie die wij met zorg voor ze bereid hebben en een rustmomentje ervaren. Ook volledige aandacht voor al onze opdrachtgevers en klanten waardoor wij onze waardes kunnen overdragen.

8. Gezellig

Een aangename omstandigheid of gevoel, een vorm van knusheid, vriendelijkheid, huiselijkheid en vertrouwdheid. Meestal heeft gezelligheid te maken met anderen samen te zijn.
Wij proberen altijd en overal dat gezellige café gevoel te creëren. Een warm onthaal en daarbij die fijne geur van een heerlijk kopje koffie.

Neem Contact Op