Koffie op locatie bestelt u bij Café la Rue!

Geef je binnenkort een feest en wil je daarbij koffie met een authentieke beleving aan jouw gasten serveren, dan is koffie op locatie van Café la Rue dé oplossing!

Wij bieden de mogelijkheid tot een espressobar op locatie. Onze duurzame specialty koffie wordt  uitgeserveerd door ons eigen team van zorgvuldig gekozen barista’s. Dit betekent dat de koffie niet alleen ter plaatse vers voor je bereid wordt, maar ook geschonken met een glimlach en echte aandacht.

Koffie op locatie van Café la Rue is dan ook absolutement fabuleux! Een koffiebar op locatie betekent bij Café la Rue dat je gebruik maakt van onze mobiele espressobar, Piaggo, onze verbouwde Citroen bestel Eend of espressobakfiets.

Voor elk feest of evenement hebben wij een passende koffie-oplossing zodat we overal de lekkerste specialty koffie kunnen serveren. Voor elk budget, optimale service die je van ons gewend bent en de capaciteit die nodig is.

Koffie is persoonlijk

Een barista op locatie is veel meer dan iemand die een grote liefhebber is van koffie. Het is namelijk een meester in het aandacht hebben voor de klant en het bereiden van een overheerlijke kop koffie.

Alle barista’s van Café la Rue werken volgens de SCAE-richtlijnen en worden regelmatig bijgeschoold in Latte art en hospitality skills. Dat houdt in dat de koffie die voor u bereid wordt, wordt bereid met kennis en passie en dat proeft u niet alleen in de koffie.

Onze barista’s brengen passie, aandacht en enthousiasme over op uw gasten zodat ze naast een geweldige kop koffie ook een onvergetelijke dag hebben.

Logo

Wilt u het allemaal iets persoonlijker maken of aanpassen naar de wens van uw gasten, dan is het ook mogelijk om uw eigen logo of tekst op onze bekers te laten drukken.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten is dit de manier om direct uw boodschap over te brengen aan de klanten die aanwezig zijn. Niets is ons te gek bij Café la Rue.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en over onze baristas, Piaggo’s of de mogelijkheden in het algemeen? Neemt u dan contact met ons op via bonjour@cafelaRue.nl. U kunt ons ook per telefoon bereiken +31 6 3371 8732. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een boeking te doen of om een (vrijblijvende) offerte aan te vragen.

Duurzaamheid en koffie op locatie

Wie aan een koffiebar op locatie denkt, denkt niet meteen aan duurzaam. Toch doen wij er alles aan om zo duurzaam te werken. Al onze disposables zijn 100% composteerbaar, we gebruiken zo min mogelijk plastic en het plastic wat we gebruiken is gerecycled of kan worden gerecycled. Wij zijn bezig om onze afvalstroom zo circulair mogelijk te maken.

We doen er alles aan om onze voetafdruk zo groen mogelijk te maken. Een van onze Piaggio’s is inmiddels van fossiele brandstof tot een elektrische omgebouwd. De andere staat op de planning. Dit om onze diensten nog duurzamer te kunnen aanbieden.

We denken na over wat we doen en hoe we dat in alle stappen van ons bedrijf doen. Go green! Dat een betere wereld bij jezelf begint, dat weten we allemaal. En wij proberen op onze manier een groter steentje bij te dragen door uw koffie zo groen mogelijk te serveren.

Onze koffiebonen komen uit een directe lijn van boer naar de brander.  Dit is via de koffieketen van This Side UP. Zij gebruiken hun positie om koffieboeren te helpen hun eigen bestemming te bepalen. Wij maken ons werk volledig inzichtelijk en bevorderen de dialoog tussen iedereen in de waardeketen – en tussen al onze waardeketens. Wij hebben als doel om in 2024 het meest duurzame koffiecateringbedrijf met een landelijke dekking voor bedrijven en particulieren te zijn.

Neem Contact Op