Koffie op locatie begint bij jezelf!

Het enige wat je hoeft te doen om een van onze espresso barren met een barista op je feest of evenement te laten komen, is gebruik te maken van onze diensten.

Wanneer we met een volledige bezetting staan, kunnen wij tot wel 350 koffies per uur serveren. Dat houdt in dat je per uur 350 mensen kunt voorzien van een perfect kopje koffie per koffiepunt dat gebruikt wordt, met behulp van onze diensten.

Uiteraard staat de kwaliteit en klantvriendelijkheid daarbij constant op de eerste plaats, zodat je de beste service kunt verwachten.  Ben je nieuwsgierig geworden of wil je een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig door een mail te sturen naar bonjour@cafelaRue.nl of door ons te bellen op +31 6 3371 8732.

Een barista op locatie huur je via Café la Rue!

De geur van vers gebrande bonen en een vrolijke glimlach van een van onze barista’s zorgen voor een onvergetelijke ervaring wanneer u een barista inhuurt via Café la Rue.

Daarnaast is het ook mogelijk een mobiele espressobar, piaggio, verbouwde Citroen bestel Eend of espressobakfiets van Café la Rue te huren waardoor je een nog uniekere beleving in huis haalt.

Heb je een feest, bruiloft, festival of een (bedrijfs)event? Dan kan een barista op locatie van Café la Rue echt het verschil maken voor alle aanwezigen. Wij zorgen voor een smaakvolle koffiebeleving die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

Wil je een authentieke, klassieke en betrouwbare koffiecateraar inschakelen? Bekijk onze sfeerimpressie hieronder:

Een barista op locatie schenkt meer dan alleen koffie

Wie een barista op locatie inhuurt, huurt meer dan alleen een gastheer of gastvrouw en bereider van koffie. Een barista is namelijk ook iemand die je gezellig met je kletst, iemand waar je alles aan kunt vragen en het is het gezicht van Café la Rue.

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat een barista op locatie van Café la Rue een ervaring is die je niet snel gaat vergeten.

Wat biedt Café la Rue nog meer?

Het is een fijne plek voor liefhebbers van koffie om samen te komen. Mensen genieten en worden enthousiast van een goede kop koffie. Want eerlijk is eerlijk, de koffie die wij serveren kan op geen enkele manier vergeleken worden met de koffie die u thuis of op kantoor drinkt.

Een barista op locatie garandeert je dat je een kop koffie krijgt die magnifique smaakt. Omdat iedere kop koffie met de hand bereid wordt, is er mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen aan de koffie die geserveerd wordt.

Wil een van de gasten liever mildere of juist sterkere koffie? Die mogelijkheden zijn eindeloos! Onze professionele barista op locatie vervult al uw wensen wanneer het om koffie gaat. Een barista au travail in onze Piaggo, Citroën bestel Eend of espressobakfiets is gegarandeerd een blikvanger op uw feest of event.

Mobiele koffiebar evenementen waar denk jij aan?

Met onze Italiaanse Piaggo Ape, Franse Citroën AK 400 en onze espresso barren, verzorgt Café la Rue de koffie op alle soorten evenementen. Waar u aan kunt denken? Een bruiloft, receptie, feest, babyshower, festival, u bedenkt het en wij zijn inzetbaar.

Onze expertisé, de beste koffie serveren. Al onze barista’s werken volgens de SCAE (Speciality Coffee Association Europe) en de HACCP-richtlijnen. Daarnaast hebben ze BLS-training gehad, zodat ze in geval van nood goed kunnen handelen.

Onze mobiele espressobar voor evenementen past op vrijwel elke locatie. Niet alleen hebben we voor elke locatie een eigen oplossing met onze auto’s of barren, we kunnen ook nog eens garanderen dat we met volle bezetting 350 uitstekende koffies, per koffiepunt, per uur serveren – met een brede lach.

Onze missie, het meest duurzame koffiecateringbedrijf in 2024 te zijn met een landelijke dekking. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wilt u een authentieke, klassieke en betrouwbare koffiecateraar inschakelen? Bekijk onze sfeerimpressie hieronder:

Neem Contact Op