Op zoek naar een rijdende koffiebar voor jouw feest?

Café la Rue biedt koffiecatering op elke locatie en voor alle gelegenheden. Door bij ons een rijdende koffiebar te boeken krijgt u van ons niet alleen onze geweldige Piaggo/espressobar/ espressobakfiets of besteleend op locatie, maar ook onze gastvrije barista’s die getraind zijn volgens de SCAE-richtlijnen. Daardoor wordt jouw feest of evenement een echt succes!

Wil jij je eigen logo/foto/afbeelding geprint op de bekers en Piaggio hebben? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen onze Piaggio’s compleet inrichten in de stijl die jij zoekt. Zelfs de cappuccino kan gemaakt worden met jouw gekozen afbeelding erop door middel van onze koffieprinter.–> link naar filmpje!

Wij streven ernaar in 2024 het meest duurzame koffiecateringbedrijf te zijn. Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wilt u een authentieke, eerlijke en betrouwbare koffie cateraar inschakelen? Bekijk onze sfeerimpressie hieronder:

Een mobiele barista op jouw feest

Wil je een barista met mobiele espressobar op jouw feest hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden koffiecatering op locatie vanuit een van onze Piaggio’s, espresso barren of onze Citroën AK 400. Voor elk feest bieden wij de beste koffie om te serveren en dat passen we altijd aan naar jouw persoonlijke smaak. Een mobiele barista is dé manier om luxe koffie en thee bij jou thuis of een andere locatie te serveren.

Geef je een groot feest of hou je het graag klein? Wij voldoen aan al jouw wensen en eisen. Alles is mogelijk bij ons. Het is JOUW feest. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via bonjour@cafelarue.nl of via ons mobiele nummer +31 6 3371 8732, dan kijken we samen naar de perfecte invulling voor jouw feest.

Koffie-Piaggio suprême!

Onze koffie-Piaggio is een driewielige bedrijfswagen die is omgebouwd tot koffiebar. Één hiervan is al elektrisch omgebouwd, de andere zal snel volgen. Daarmee willen we laten zien dat we ons concept van duurzaamheid niet alleen doorvoeren bij de koffie die we serveren en hoe we deze serveren, maar ook in hoe we bij jou op locatie komen.

Met onze Koffie-Piaggio serveren wij iedere soort koffie die je maar kunt bedenken! Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo rijdt onze Piaggio elektrisch en zijn al onze bekertjes, lepeltjes, filters en andere disposables 100% composteerbaar. Bij duurzaamheid hoort ook eerlijkheid. We weten precies waar onze koffiebonen vandaan komen en verwerkt worden. Nog veel belangrijker, we weten wie daar hoe veel voor betaald krijgt. Zo houden we onze natuur schoon en onze boeren blij, en dat proef je.

Neem Contact Op