Feest? Vier het leven met eerlijke koffie!

Onze très belle Piaggio Ape met koffie is puur geluk voor ieder feestje! Onze koffie tuktuk kan koffie serveren op vrijwel elke locatie, omdat deze klein en compact is.

Je kunt onze koffie tuktuk zowel zonder als met opbouw bestellen. De lengte van onze Piaggio is 250 cm. Met een breedte van 126 cm en een hoogte van 159 cm, kan deze authentieke Franse Citroën bestel-eend op vrijwel elke locatie geplaatst worden. Onze espressobakfiets is 230 cm lang en 77 cm breed.

Onze Piaggio Ape is een succes op elk feestje, evenement of festival. Wie wil er nu niet genieten van een kop goede koffie?

Een authentieke, duurzame en behulpzame koffiecateraar inschakelen?
Bekijk onze sfeerimpressie hieronder:

Een mobiele espressobar om kleine groepen te bedienen!

Voor intiemere settings tot 50 personen bieden wij onze mobiele espressobar op maat. Met onze La Marzocco Mini wordt een barista op locatie mogelijk voor de kleinere groepen tot ongeveer 50 personen.

Er zijn geen veranderingen in het assortiment. Maar omdat er gebruik gemaakt wordt van een kleinere machine en van onze mobiele espressobar kunnen wij een scherpere prijs aanbieden. Wij willen laten zien dat koffie op maat mogelijk is voor iedereen, en bij elke gelegenheid.

Wilt u een authentieke koffiecateraar inschakelen met echte aandacht? Bekijk onze sfeerimpressie hieronder:

Koffie in lekker in het Park

Neem Contact Op