Wat bieden wij?

Bij Café la Rue serveren wij niet alleen specialty koffie en (kruiden) thee. Wij hebben naast ons uitgebreide assortiment aan koffiesoorten ook een ruime keuze uit zoetigheden. Bijvoorbeeld kun je denken aan: gâteaux, pâtisseries, macarons, smoothies en zelfs petit catering.

Glutenvrije en veganistische opties zijn uiteraard ook mogelijk. Wij hebben hiervoor een samenwerking met een gespecialiseerde en gecertificeerde lokale patissier. Wilt u iets anders serveren? In overleg is bijna alles mogelijk! Wij kunnen garanderen dat onze koffie, thee en zoetigheden op locatie van uitstekende kwaliteit zijn.

Onze apparatuur wordt zorgvuldig onderhouden en ons eigen team van barista’s werken daarnaast volgens de SCAE en HACCP richtlijnen. Om ervoor te zorgen dat wij op alle manieren op de hoogte zijn van de nieuwe koffie skills volgen wij regelmatig extra trainingen om onze latte skills up to date te houden.

Of je nu een middernachtelijke koffie wilt laten serveren aan jouw gasten of gedurende een festival op elk moment van de dag. Bij ons vind je dé mogelijkheden om koffie op locatie te bestellen. We zijn vernieuwend en duurzaam en dat is een combinatie die voor ons van ultiem belang is.

Wat is er allemaal mogelijk bij Café la Rue?

Ons uitgangspunt is altijd de aandacht voor en de wensen van de gast. Wij passen onze diensten aan. Wilt u tijdens het sportevenement meer serveren dan enkel koffie en thee? Dan bieden wij een waterbar, smoothies en gezonde tussendoortjes om te zorgen dat iedereen weer fris verder kan of rustig bij kan komen van de inspanningen. Wij bieden ook glutenvrije en vegan opties.

Een barista inhuren is meer dan enkel iemand inhuren die koffie schenkt. Gastvrijheid, aandacht gecombineerd met het perfecte kopje koffie.

In een wereld waar mensen steeds vaker kiezen voor een goede kop koffie, is een barista inhuren niet meer weg te denken. De koffie wordt niet alleen ter plekke gemalen, maar ook geserveerd op de juiste temperatuur, zodat de koffie het allerbeste tot zijn recht komt. Ze zeggen dat perfectie niet bestaat, maar het perfecte kopje koffie behoort toch wel degelijk tot de mogelijkheden – en wij willen dat graag aan u bewijzen.

Hoe kan ik een barista inhuren?

Een barista inhuren is eenvoudig. Dit kan via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar bonjour@cafelaRue.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 6 3371 8732. Alle informatie is vrijblijvend en uiteraard stellen we graag een offerte op aan de hand van de wensen. Het team van Café la Rue staat voor u klaar!

Direct boeken?

Organiseert u een feest of een (zakelijk) evenement? Dan wilt u dat ongetwijfeld leuk aankleden. Met onze mobiele koffiebar in Amsterdam heb je snel een leuke aankleding van je evenement. Wij denken graag met je mee naar de exacte invulling en mogelijkheden. Neem daarom eens contact met ons op. Je kunt voor persoonlijk contact bellen naar +31 6 3371 8732. Je kunt uiteraard ook mailen naar bonjour@cafelaRue.nl voor meer informatie of een offerte op maat.

Neem Contact Op