Geschiedenis

Na 20 jaar in de zorg, was het tijd om het roer om te gooien. Samen met een collega uit de zorg is Brechje de Ru in 2016 een koffiecatering bedrijf gestart, wat al snel was uitgegroeid tot een begrip in Utrecht en omgeving. Na twee jaar met veel plezier samen met haar partner hard gewerkt en veel geleerd te hebben, besloten ze hun wegen te scheiden.

Dat was voor Brechje een nieuwe kans om met haar eigen bedrijf te starten. Het vaste team dat inmiddels was opgebouwd ging zonder twijfel met haar het nieuwe avontuur aan genaamd: Café la Rue. Haar ervaring in de koffie-wereld heeft haar geïnspireerd en gemotiveerd om een nieuwe weg in te slaan binnen de evenementenbranche.

Missie

Elk verhaal begint met een kleine stap.

Wij vinden het van groot belang dat de wereld voor iedereen een fijne plek is om te leven en willen deze graag overdragen aan onze kinderen en de kinderen van onze kinderen. Om hieraan toe bij te dragen hebben wij ons de volgende missie gesteld;

In 2024 is Café la Rue het meest duurzame koffiecatering bedrijf van NL.

Wij willen hiermee andere inspireren en onze klanten toegevoegde waarde bieden. Daarom werken wij continue aan het verbeteren van onze koffiewereld door eerlijk met aandacht en betrokken te werken zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit. Ons credo is dan ook: “Een betere wereld begint bij jezelf”

Visie

Elk verhaal heeft een richting.

Haar vaste team van barista’s dat Brechje om zich heen heeft gebouwd zijn allemaal net zo enthousiast en gemotiveerd om haar doelen te verwezenlijken en staan achter de missie. Daarnaast werkt iedereen volgens de kernwaardes van Café la Rue die we altijd uitdragen naar onze gasten. Zo kunnen wij een optimaal resultaat bereiken voor onze klanten. We kiezen onze leveranciers en partners uit met zorg.  Zodat wij samen werken aan een duurzame en circulaire koffiewereld.

Neem Contact Op