Mobiele koffiebar voor evenementen – gezelligheid!

U kunt zonder enig probleem onze gezelligheid en expertisé in huis halen door een van onze mobiele koffiebarren voor evenementen te huren. Wij bieden niet alleen goede koffie, maar ook een moment van gezelligheid en een warm onthaal. Een ervaring als geen ander. Wilt u een mobiele espressobar bij evenementen huren? Dat kan, het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen via onze mail bonjour@cafelareu.nl of ons bellen op +31 6 3371 8732.

Naast onze koffie kunnen we een uiteenlopend assortiment aanbieden. Stel gerust al uw vragen, we willen uw ervaring en uw feest of evenement zo persoonlijk maken als maar mogelijk is. We verzorgen niet alleen alles met onze mobiele koffiebar tijdens evenementen, we zullen u ook nog eens ontzorgd achterlaten, want de zorgen die zijn voor ons. Wij leveren en verzorgen de koffie, en zijn daarnaast het aanspreekpunt voor uw gemak. Wij staan voor service en kwaliteit gecombineerd met snelheid en persoonlijke aandacht.

Wat krijg je als je een Piaggio Ape met koffie huurt?

Wanneer je een Piaggio Ape met koffie huurt, dan krijg je een complete espressobar op locatie. Naast een groot aanbod aan diverse verse specialty koffies, serveren we een ruim assortiment met wisselende theesoorten – waaronder lokale kruidenthee uit Nederland.

Ook voor gasten die geen liefhebber zijn van sterke koffie, is er genoeg keuze aan warme en koude lekkernijen. Wij serveren bijvoorbeeld ook verse smoothies en varianten van ijskoffies.
Daarnaast serveren wij op verzoek een zoet en petit catering.

Glutenvrij en veganistisch
Glutenvrije en veganistische opties zijn uiteraard ook mogelijk.
Wij hebben hiervoor een samenwerking met een gespecialiseerde, gecertificeerde en duurzame lokale patissier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij weten dat er voor iedere vraag een op maat gemaakte oplossing mogelijk is.

Benieuwd wat Café la Rue kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via bonjour@cafelarue.nl of  +31 6 3371 8732.

Neem Contact Op