Waar kan een mobiele espressobar ingezet worden?

Onze esrpessobarren kunnen op alle lokaties worden ingezet! Voor onze Piaggo’s en onze Citroën AK 400 is dat niet het geval, daar moet wat meer ruimte voor zijn. Maar voor de kleinere locaties, binnen of buiten, hebben wij een passende oplossing. We hebben een witte en zwarte espressobar die we kunnen stylen zodat ze passen bij ieder event.

Uitgebreidere branding is ook mogelijk. Uw logo met magneten op onze mobiele espressobar, Piaggio of 2CV. Gepersonaliseerde bekers, sleeves, kleding  of onze Cino koffieprinter om de cappuccino te voorzien van een persoonlijk tintje of een bedrijfslogo.

Perfect voor zowel een bedrijfsfeest als een babyshower! We hebben voor de kleine groepen mogelijkheden om een intieme setting te creëren. Terwijl we bij grote groepen extra inzetten op de snelheid waarmee we kunnen serveren.

Wat is er naast koffie nog meer mogelijk?

Naast dat we een uitgebreid assortiment aan specialty koffie en thee aanbieden, zijn er ook mogelijkheden voor een aanvullend assortiment. Smoothies, zoet of petit catering. Dat kunnen we allemaal voor u verzorgen. Naar eigen wens en smaak, want we bepalen samen wat er geserveerd wordt. Onze producten zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Glutenvrije en veganistische opties zijn uiteraard ook mogelijk. Wij hebben hiervoor een samenwerking met een gespecialiseerde en gecertificeerde lokale patissier. Een feestje met een mobiele espressobar voor 50 personen of voor 500 personen.

Hoeveel koffie kan er per uur geserveerd worden?

Per koffiepunt kunnen met twee barista’s rond de 350 kopjes koffie per uur geserveerd worden. De aantallen kunnen we gemakkelijk opschalen door meerdere punten te plaatsen en meerder barista’s in te zetten.

Dus ook bij grote groepen mensen kunnen wij voorzien in koffie en uiteraard wat lekkers erbij.

De kwaliteit van de koffie blijft ten alle tijden  gewaarborgd. En ook de aandacht voor de gasten.  Met ons vaste team geroutineerde barista’s weten wij waar Cafe la Rue voor staan en wat wij willen uitdragen. Onze barista’s worden regelmatig getraind, koffie, latte skills en hospitality. Al onze barista’s zijn  opgeleid volgens de SCAE en de HACCP-richtlijnen. En daarnaast hebben we ook allemaal BLS (reanimatie) training gehad. Dit zodat we ook in nood op elke manier van dienst kunnen zijn.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen is eenvoudig. Je neemt contact met ons op via het formulier op onze website. Of je mailt naar bonjour@cafelaRue.nl of belt ons op +31 6 3371 8732.

Een offerte is geheel vrijblijvend. Wij beantwoorden natuurlijk ook graag al je vragen over koffie, duurzaamheid en Café la Rue.

Wat biedt Café la Rue, naast de rijdende koffiebar?

Duurzame Koffiecatering – dat is in twee woorden precies wat wij aanbieden. Wij kunnen uw evenement of feest komen versterken met een van onze Piaggio’s, onze Citroën 2CV AK, espressobakfiets of onze espresso barren. Het team van Café la Rue biedt een scala aan mogelijkheden wanneer het om service en koffie gaat. Met andere woorden: we hebben een passende koffie oplossing voor elke locatie.

Wilt u meer dan alleen koffie? Uiteraard bestaat ons assortiment uit een breed aanbod. Zo bieden we een ruime selectie theesoorten aan en zijn versnaperingen in de vorm van petit catering of kleinere zoetigheden zoals gateaux, patisseries of maracons.

Glutenvrij of veganistische wensen zijn geen probleem bij Cafe la Rue. Wij hebben hiervoor een samenwerking met een gespecialiseerde en gecertificeerde lokale patissier.

Zoekt u verfrissende dranken? Onze barista’s maken de lekkerste ijskoffies en daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit een ruim aanbod aan smoothies.

Nieuwsgierig geworden en wilt u samen met ons kijken wat er binnen uw budget allemaal mogelijk is? Dan kunt u ons bellen op +31 6 3371 8732 of een mail sturen naar bonjour@cafelaRue.nl. U vraagt en wij komen aan met onze mobiele koffiebar!

Biedt Café la Rue enkel koffie aan?

Naast dat we bij Café la Rue een ruim assortiment koffiesoorten aanbieden (waaronder uiteraard de cappuccino, latte en espresso) is het ook mogelijk om ons assortiment uit te breiden van enkel koffie en thee naar bijvoorbeeld ijskoffies, smoothies en gebak.

Glutenvrije en veganistische opties zijn uiteraard ook mogelijk. Wij hebben hiervoor een samenwerking met een gespecialiseerde en gecertificeerde lokale patissier.

Met andere woorden: wij kunnen tijdens een event jouw gasten niet alleen voorzien van goede koffie maar kunnen ook een volledige kleine catering voor je neerzetten.

Wil je ontbijt aanbieden, dan kun je dat bij ons bestellen waarbij we koffie serveren als onderdeel van het ontbijt. Want eerlijk is eerlijk, niemand wil koffie uit een warmhoud ketel – dus malen wij onze bonen ter plaatse zodat de bezoekers een kop koffie krijgen die zo vers mogelijk is.

Bonjour! Dat is pas een goede manier om de dag te starten!

Wat is er mogelijk met onze mobiele koffie?

Met onze Piaggio Ape tuktuks, Citroën besteleend, onze mobiele espresso barren  of espressobakfiets zijn we mobiel genoeg om op verschillende locaties op je evenement geplaatst te worden. Per koffiepunt kunnen onze barista’s tot wel 350 koppen koffie per uur serveren. Door verschillende plekken op uw locatie te bezetten met een koffiepunt, is er altijd een goede kop koffie voor iedereen binnen bereik. Onze mobiele espresso barren kunnen daarnaast verplaatst worden, zodat we op het juiste moment op de juiste plek de mensen kunnen voorzien van een goede kop koffie.

Boek de koffie tuktuk van Café la Rue – de Piaggio Ape!

Het woord koffie tuktuk kan wellicht wat verwarrend zijn, omdat er vaak meteen gedacht wordt aan het Aziatische vervoermiddel. Hoewel de Piaggio Ape hier zeker aan verwant is, is het niet meteen hetzelfde. Zeker niet omdat onze Piaggio Ape omgebouwd is tot een ware koffie tuktuk.

Dat houdt in dat alles aan boord is om jou en jouw gasten te voorzien van een perfect kopje koffie. Geen personenvervoer dus – wij vervoeren koffie!

Waar kan je een koffie tuktuk plaatsen?

Bij Café la Rue huur je een professionele barista die met de koffie tuktuk op locatie kan komen. Omdat de Piaggio Ape een heel vriendelijke afmeting heeft, is deze vrijwel overal zowel binnen als buiten te plaatsen.

Waarom koffie uit een tuktuk?

Geen feest is hetzelfde als er een koffie tuktuk aanwezig is! De uitstraling van onze tuktuk samen met een overheerlijke koffie is de ideale combinatie.

Omdat koffie een steeds belangrijker deel uitmaakt van de maatschappij, is het belang van een goede kop koffie ook steeds nadrukkelijker. Dat is precies waar wij van Café la Rue sublime aansluiten. Daarnaast

In 2024 willen wij het duurzaamste koffiecateringbedrijf van Nederland zijn. Wilt u een authentieke, klassieke en betrouwbare koffiecateraar inschakelen? Bekijk onze sfeerimpressie hieronder:

 

Wat zijn de mogelijkheden met een koffie tuktuk?

Wanneer je onze koffie tuktuk huurt, krijg je naast deze ‘Piaggio Ape’ een professionele barista op locatie. Deze passievolle koffiespecialist bereidt de heerlijkste koffies en maakt jouw evenement onvergetelijk. Met de volle aandacht die de gasten verdienen. Zowel bij kleine als grote groepen, natuurlijk.

Wanneer je een koffie tuktuk huurt bij Café la Rue, ontvang je het volgende:

  1. De Piaggio Ape (koffie tuktuk) met espressomachine
  2. Professionele barista
  3. Alle koffie, thee en aanverwanten, zoals melk en siropen
  4. Disposables – waaronder bekers en roerstaafjes – van duurzaam, composteerbaar materiaal

Formaat van de koffie tuktuk
Je kunt de Piaggio’s van Café la Rue zowel met als zonder opbouw huren. Dit maakt voor de afmetingen van deze driewieler niet veel uit, die blijven namelijk gelijk.

Onze Piaggio Ape is 126 cm breed, 250 cm lang en 159 cm hoog. De hoogte kan iets verschillen als de opbouw niet meegenomen wordt.

Benodigdheden voor de koffie tuktuk
Indien er een stroompunt is, dan maken we hier dankbaar gebruik van. Indien dit niet het geval is, dan gebruiken we een generator.

Capaciteit van onze koffie tuktuk
Met onze Piaggio zijn we in staat om 350 perfecte koffies te serveren per uur.
Ook voor de grotere locaties is onze koffie tuktuk geschikt.

Hoe belangrijk is goede specialty koffie?

Een heel groot deel van de bevolking begint zijn of haar dag met een kop koffie. Op het werk wordt er nog meer koffie gedronken en ook als we buiten de deur zijn, drinken we vaak koffie. Dat houdt in dat er op een dag best wel veel koffie gedronken wordt en van wisselende kwaliteit. Want hoewel de koffie thuis in veel gevallen op uw smaak zal zijn aangepast, is de kans groot dat u op uw werk koffie uit een automaat drinkt of van een warmhoudplaatje. De koffieconsumptie is aan het stijgen en de vraag naar goede klassieke koffie neemt toe. Dat is waar wij in beeld komen. Wij bieden namelijk echt goede koffie aan in een setting die past op een beurs, evenement, feest of babyshower. Of dat nu met onze koffie tuktuk is met onze Citroën bestel-eend,  espresso bakfiets of barren. Wij kunnen voorzien in dé perfecte kop koffie.

Hoe kun je onze koffiecatering bestellen?

Je kunt de perfecte koffie bestellen door één van onze (mobiele) koffiebars te huren met onze barista’s. Wij zorgen er dan voor dat elk kopje koffie die wij serveren het perfecte, duurzame én eerlijke kopje koffie voor jouw feest, evenement of gelegenheid is.

Vraag gerust informatie aan over de mogelijkheden, of neem contact op voor een vrijblijvende offerte om te ontdekken of Café la Rue bij je past.

Dat kan via het contactformulier op onze website, per mail op bonjour@cafelaRue.nl of telefonisch +31 6 3371 8732.

Koffiecatering extraordinaire, dat is waar Café la Rue voor staat.

Kan ik ook bij jullie langskomen voor een kopje koffie?

Wij hebben geen vaste locatie, dus helaas is dat niet mogelijk.

Wat bieden jullie?

Café la Rue biedt een complete koffiebar/hoek aan op elke locatie. Dit houdt in: de piaggio/eend of mobiele bar; alle apparatuur en barista-tools; koffiebonen, melk en andere benodigdheden en op aanvraag zoetigheden, broodjes, smoothies etc.; een getrainde barista gedurende het evenement; de op- en afbouw door een logistiek medewerker, wij laten het altijd achter zoals we binnen zijn gekomen.

Wat hebben wij nodig op locatie van u?

Het enige wat wij nodig hebben is een vrije stroomgroep van 230V. Wij verbruiken 3200W wanneer alle apparatuur is aangesloten. Krachtstroom is niet nodig, een normale stekkeraansluiting is voldoende. Verder is een waterpunt (kraan of tap) fijn, maar niet noodzakelijk. Wij hebben een watertank dus hebben een redelijke voorraad aan water bij ons, maar voor grote evenementen moeten wij dit wel aanvullen. In overleg kunnen wij onze eigen voorraad water meenemen.

Wat kost dat?

Wij werken met een vaste huurprijs en een staffelprijs voor onze koffie.

Huur Piaggio/Eend

Per dag: 250,- Daarbij komen de consumpties

Huur mobiele bar/ koffiebakfiets

Per dag: 150,- Daarbij komen de consumpties

Afkopen is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Barista tarief

40,- per uur (wij rekenen 1 uur extra voor de op- en afbouw)

Reiskosten

0,19 ct. per kilometer (barista)

0,75 ct. per kilometer (bus met aanhanger)

Ik wil binnen een halfuur (uur, kwartier etc.) de koffie geserveerd hebben, wat is er mogelijk?

Onze barista’s werken met aandacht en precisie, 1 barista kan binnen een uur tussen de 100-150 koffie’s uitserveren. Met twee barista’s zijn dit al 350 koffie’s per uur. Wij zoeken altijd naar de juiste inzet voor elk evenement en in overleg bepalen we de juiste inzet van materiaal en personeel.

Wat kost de koffieprinter?

Met een koffieprinter kun jij elke foto, logo of afbeelding laten ‘printen’ op je cappuccino en latte. Wij rekenen voor de koffieprinter 100,- per dag.

Hoe groot zijn wij?

Piaggio (met of zonder opbouw): L250 x B126 X H159

Bakfiets: L230 x B70 x H80

Citroën 2CV: L380 x B150 x H185

Mobiele bar (beschikbaar in zwart/wit of hout) *:

L165 x B60 x H95

L100 x B80 x H90

*De mobiele espressobarren zijn demonteerbaar, dus passen altijd door smalle deuropeningen.

Ik heb morgen een koffiebar nodig, is dit te laat?

Ook last-minute aanvragen zijn bij ons mogelijk. Uiteraard moeten wij wel beschikbaarheid hebben.

Hoe snel kan ik reactie verwachten per mail?

Onze mail wordt dagelijks bijgehouden en antwoord kun je binnen 1 dag verwachten.

Vanaf hoe laat en tot hoe laat kan je een piaggio/bar inhuren?

Wij zijn 24/7 inzetbaar. Dus of het nu 23:00 of 06:00 is, wij kunnen altijd komen. Tarieven blijven altijd gelijk.

Ik wil een offerte aanvragen, welke informatie hebben jullie nodig?

Voor een geschikte offerte hebben wij nodig:
Het aantal personen (onbeperkt koffie of afgesproken aantal kopjes)
Datum en tijd (start tot einde)
Welke kar/mobiele bar je wil hebben
Locatie

Je kan een offerte telefonisch of per mail aanvragen.

Komen jullie overal?

Wij kunnen overal in Nederland en zelfs in het buitenland komen.

Neem Contact Op